Specializați în custumizarea premium a celor mai în vogă pickup-uri de pe piața internațională, polonezii de la Pickup Design s-au întrecut din nou pe sine, cu această echipare de top al Mercedes Benz X-Class. Body kit-ul Exy Extreme+, care combină materiale premium cu cele industriale este destinat pentru a oferii un look super sport, dar și foarte utilitar, lăsându-ți impresia cum că nici un obstacol nu este prea mare sau de nedoborât pentru această “mică” bestie.

Mercedes Benz X-Class 2

Exy Extreme+ este echiparea care combină off-road, mountin climbing și super sport, într-un pachet absolut complet, destinat entuziaștilor care au nevoie de acel ceva în plus față de echipările stock de pe piață. Și, pentru că știm cum sunt Polonezii, bineînțeles că asta nu a fost îndeajuns pentru ei, motiv pentru care au realizat absolut toate piesele de caroserie din fibră de carbon de cea mai înaltă calitate, îmbrăcând acest minunat Mercedes Benz X-Class într-o armură demnă de Liberty Walk.

Toate componentele au fost creeate de la 0 pentru a venii perfect pe caroseria mașinii Mercedes Benz X-Class, lăsând impresia cum că aceasta a ieșit exact așa din fabrică, lucru care atrage mulți pasionați auto. Kit-ul conține o nouă bară față, extensii ale aripilor, bară spate, ornamente pentru oglinzi și caroserie. La interior, un volan super sport îmbrăcat în piele alcantara, inserții de carbon pentru interior, scaune 100% custom din piele alcantara, inserșii pentru ceasurile de bord, cotiere din piele, schimbător îmbrăcat în piele și un set de cauciucuri și jante de 16″ Cooper Discoverer STT PRO. Pe scurt, absolut orice ți-ai putea imagina în materie de accesorii pentru Mercedes Benz X-Class, este prezent în acest kit. Și partea cea mai bună? Îl găsești la noi pe site, pe EDK.ro 😉

Mercedes Benz X-Class 3
Mercedes Benz X-Class 4

Vrei să vezi produsul în totalitate? Îl găsești la noi pe site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *