Echipa EDK este mereu alături de tine!

Pentru că ne dorim ca clienții noștri să aibă parte de cea mai bună experiență alături de noi, ne asigurăm ca suportul tehnic și informativ să vă fie mereu la îndemână. Mai jos, am pregătit câteva răspunsuri la cele mai adresate întrebări. Daca nu găsești răspuns la întrebarea ta în secțiunea de mai jos, nu ezita să ne scrii sau să ne suni! Îți vom fi mereu alături.

Termenul de livrare variază în funcție de fiecare produs și producător în parte. În majoritatea cazurilor, termenul de livrare este trecut în zona informațiilor produselor. Cu toate acestea, în cazul în care această informație nu este specificată, ne puteți contacta oricând, iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

EDK comercializează exclusiv produse omologare și produse care prin lege, nu au nevoie de aceasta. De exemplu, absolut toate bullbarurile (barele din față de protecție) pe care le găsiți la noi pe site, sunt omologate și vin însoțite în pachet de certificatul de omologare. Același lucru este valabil și pentru proiectoarele LED, și alte produse specificate ca atare.

 

Produsele precum extensiile de aripi sau paravânturile, prin lege nu au nevoie de omologare, și se pot monta ca atare. Toate informațiile legate de omologare, le găsiți pe fiecare produs în parte, în zona descrierii.

Desigur, în zona de finalizare a comenzii, puteți trece toate datele firmei, iar acestea vor fi completate pe factură întocmai.

Da! În cazul în care dorești să devi partenerul nostru, și să comercializezi și tu produsele noastre, scrie-ne un mail la vânzări@edk.ro, iar un reprezentant al firmei noastre va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.

Scrie-ne un mesaj!

Dacă nu ai reușit să găsești răspunsul la întrebările tale, nu mai sta pe gânduri și ia legătura cu noi! Scrie-ne un mesaj mai jos, iar un agent al echipei noastre va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.