Nu ai salvat nici un vehicul!

Intră în cont!

Deflector Capotă, EGR, Ford Ranger 2012 – 2015

PRP: € 83,99 + TVA

€ 69,00 + TVA

EGR
Stoc: în stoc
Clasă: ★ Dedicat
Tip: Apărători Exterioare
Marcă: EGR
Cod: 2B170FORA5
Calitate Premium
Fiabilitate Garantată
Instalare Simplă
Ajunge la tine acasă până Luni, 3 Iunie

Produse Recomandate:

Descriere Deflector Capotă EGR

 

Deflectorul de capotă reprezintă un accesoriu esențial pentru cei pasionați de aventuri și expediții în natură. Acesta nu doar că adaugă un aspect sportiv și dinamic autovehiculului tău, dar joacă un rol crucial în protejarea capotei de factorii externi, fie că vorbim de teren accidentat off-road sau de condiții meteo nefavorabile.

 

Fabricat din polietilenă de înaltă calitate, deflectorul este rezistent la lovituri, zgârieturi și orice alte intemperii. Unul dintre avantajele sale majore este capacitatea de a masca zgârieturile, care dispar cu ușurință atunci când produsul este curățat cu o lavetă din microfibre. Designul său a fost conceput pentru a se potrivi perfect cu conturul autovehiculului, respectând specificațiile producătorilor OEM. Astfel, instalarea este rapidă și simplă, fără a necesita unelte speciale sau găurirea vehiculului.

 

Alegeți deflectorul de capotă pentru a beneficia de protecție maximă în timpul călătoriilor dvs. și pentru a menține aspectul impecabil al autovehiculului. Este soluția ideală pentru cei care doresc să combine funcționalitatea cu estetica, oferindu-le vehiculului un aspect remarcabil și o protecție de durată. Indiferent de destinația aleasă, deflectorul de capotă va fi alături de tine, asigurându-se că pickup-ul tău rămâne în condiții optime.