fbpx
  • Acasă
  • Shop
  • Blog
  • Despre Noi
  • Portofoliu
  • Contact

Despre noi

POVESTEA EDK

Ednik Group SRL a fost fondat în 2009, cu o simplă misiune în minte: aceea de a oferi un catalog complet de accesorii auto pentru toate persoanele pasionate în căutarea de produse premium. De la bullbar-uri și protecții de caroserie până la lămpi de mare performanță și body kit-uri premium, EDK a fost și va fi mereu punctul de pornire pentru o echipare corectă și estetică a autovehiculelor.

Ednik Group a fost un succes din prima zi, pentru că am reușit să oferim pe piața din România produse, care erau imposibil de găsit. De-a lungul timpului, clienții noștri au descoperit calitatea incomparabilă și seriozitatea oferită de noi, creându-se astfel, o comunitate de entuziasmați, care vor apela la noi de fiecare dată, când vor avea nevoie de o nouă piesă pentru autovehiculul lor. Astăzi, avem în plan să mărim această comunitate și să oferim produse de calitate unei plaje mai mari de consumatori, care sunt în căutarea accesoriilor de top.

Statistici

CE NE DIFERENȚIAZĂ

Misiunea noastră

Încă de la început, misunea noastră a fost de a oferi pasionaților auto din România produsele de calitate, de care ei au nevoie, la un preț corect și accesibil de la firme recunoscute la nivel mondial.

Pasiunea

Fiecare dintre noi are o “obsesie” aprinsă pentru mașini și configurarea acestora, pentru a defini caracterul fiecăruia. Această pasiune ne motivează zilnic și este motivul, pentru care lucrăm din greu, pentru a vă aduce și mai aproape de visul vostru.

Perseverența

Sunt rare cazurile, în care ideea ta se poate pune în aplicare cu succes din prima. La fel este și în cazul nostru și de aceea, vom lupta până la sfârșit, pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Echipa noastră

Poza CEO
Fesan patrick

CEO

“Mereu tratăm clienții noștri ca parte din familie, pentru că ne dorim să le oferim acestora o experiență inedită.”

Poza Design
Tudor Brujan

Art Director / Marketing

“Designul este unealta, care comunică ideile și principiile într-o manieră nonverbală.”

Christopher și Natasha

Shop Manager

“Orice client are nevoie de informații complete și o experiență primitoare înainte de a cumpăra un produs.”

mihăiță și constantin

Montaj

“Noi ne dorim să vă bucurați în totalitate de produsele cumpărate, fără bătăile de cap legate de instalarea acestora.”

Câteva Numere

+
Clienți fericiți
+
Produse vândute
+
Ani de experiență

Puține 🙂

ZILE ÎNTÂRZIATE