Povestea Noastră

EDK a fost fondat în 2009, cu o simplă misiune în minte: aceea de a oferi un catalog complet de accesorii auto pentru toate persoanele pasionate în căutarea de produse premium. De la bullbar-uri și protecții de caroserie până la lămpi de mare performanță și body kit-uri premium, EDK a fost și va fi mereu punctul de pornire pentru o echipare corectă și estetică a autovehiculelor.

EDK a fost un succes din prima zi, pentru că am reușit să oferim pe piața din România produse, care erau imposibil de găsit. De-a lungul timpului, clienții noștri au descoperit calitatea incomparabilă și seriozitatea oferită de noi, creându-se astfel, o comunitate de entuziasmați, care vor apela la noi de fiecare dată, când vor avea nevoie de o nouă piesă pentru autovehiculul lor. Astăzi, avem în plan să mărim această comunitate și să oferim produse de calitate unei plaje mai mari de consumatori, care sunt în căutarea accesoriilor de top.

Misiunea Noastră

Încă de la început, misiunea noastră a fost de a oferi pasionaților auto din România produsele de calitate, de care ei au nevoie, la un preț corect și accesibil de la firme recunoscute la nivel mondial.

 

Pasiunea

Fiecare dintre noi are o „obsesie” aprinsă pentru mașini și configurarea acestora, pentru a defini caracterul fiecăruia. Această pasiune ne motivează zilnic și este motivul, pentru care lucrăm din greu, pentru a vă aduce și mai aproape de visul vostru.

 

Perseverența

Sunt rare cazurile, în care ideea ta se poate pune în aplicare cu succes din prima. La fel este și în cazul nostru și de aceea, vom lupta până la sfârșit, pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Lideri de piață din 2009
13 Ani Vechime
Gamă completă de produse
Peste 15.000 de produse dedicate

Ce spun clienții despre noi?